Product image
 • Laddar
 • Laddar
 • Laddar

BETONSKRUE ECS-C, MED HOVED, TX-KÆRV, ELFORZINKET

BETONSKRUE ECS-C, MED HOVED, TX-KÆRV, ELFORZINKETBeskrivelse
 • Anvendningsområde

  ESSVE ECS Betonskrue er en prismæssigt konkurrencedygtig skrue for lettere montering, hvor krav til f.eks ETA godkendende ikke foreligger.

 • Beskrivelse

  Specialhærdet skrue, der skrues direkte ind i et forboret hul, dvs. uden plug. Den har helgevind – et såkaldt "hi-low"-gevind – der gør monteringen nemmere.

  Skruen er fremstillet af hærdet stål med elforzinket overfladebehandling i korrosivitetsklasse C1, hvilket ifølge ISO 9223 svarer til indendørs montering i opvarmede miljøer med tør luft og ubetydelige mængder luftforurening. F.eks. kontor, forretninger, skoler, hotel.

 • Montering

  Til montering anbefales en bore-/skruemaskine med slagfunktion. Se monterings-vejledning nedenfor.

  Betonskruen kræver ikke et forspændingmoment for at sikre befæstelsen. Det anvendte drejningsmoment skal ikke være større end det, der kræves for at holde det, der skal fastgøres, på plads. Angivet drejningsmoment er det maksimale drejningsmoment og må ikke forveksles med andre produkter der kræver et forspændingmoment.

   

  ECS Betonskrue er gennemhærdet og derved følsom for skæv iskruning. Borehullet skal være 90° mod underlaget.

   

  Der foreligger ikke et krav på renblæsning af borehullet ved montering med ESSVE ECS Betonskrue. Borehullet skal dog være dybt nok til montering af skruen og det støv der efterlades i hullet, ellers vil skruen ikke kunne monteres i korrekt dybt.

Artikler
Henter artikelinformation