Laddar
Laddar
Laddar

ESSCON – GØR BYGGEPLADSEN MERE EFFEKTIV

Turen til byggemarkedet efter skruer og beslag koster dyrt i mandetimer og sætter arbejdet på byggepladsen i stå. Selv om befæstigelse i gennemsnit kun står får 2-3 procent af de samlede omkostninger ved byggeprojekter, så tegner de sig for helt op til 60 procent af anskaffelsestiden. Ved at have alle befæstigelsesprodukter tilgængelige direkte på byggepladsen, øges effektiviteten og produktiviteten. Samtidig øges muligheden for forbedret lønsomhed. Dermed kan ESSCON være med til at spare meget tid og øge effektiviteten på byggepladsen.

SKRÆDDERSYET TIL DIT BEHOV 

ESSCON bestilles og leveres klar til brug igennem dit lokale og professionelle byggemarked. Sammen med din kontaktperson i byggemarkedet, aftaler I præcis hvilke produkter containeren skal indeholde til de pågældende byggefaser. Herefter bliver containeren leveret på aftalte adresse, færdigbygget med overskuelige reoler, produkter, produktskilte, lys samt 230/400 volt tilslutning. Man kan let bestille nye produkter, der fyldes i containeren uden at man behøver gøre mere. 

Alle produkter i ESSVEs ESSBOX koncept; plastikbokse, der er stød- og vejrbestandige, hvor låget kan åbnes og lukkes igen og igen og gør det muligt at stable boksene på hinanden uden, at de vælter. Ottefods containeren kan konfigureres efter behov og kan også leveres med ESSBOX kufferter, der gør det nemt at pakke skruer fra containeren til det sted på byggepladsen, hvor de skal bruges.


FORDELE VED ESSCON

  • Det rette sortiment er altid tilgængeligt 
  • Indholdet er tilpasset byggeriets forskellige faser 
  • Få kontrol over forbruget 
  • Fokus på kerneforretningen

BESTIL ELLER FÅ FLERE OPLYSNINGER OM ESSCON

Er du forhandler eller slutbruger, og er interesseret af mere viden omkring vores ESSCON løsning, kontakte: 

Peter Rasmussen

+45 51 41 06 79

peter.rasmussen@essve.com

eller Kundeservice

+45 51 81 06 83