Laddar
Laddar
Laddar

Bliv forhandler

Endnu et tydeligt eksempel er den svenske byggeforhandlerkæde AB Karl Hedin. Da de integrerede ESSVE-produkter, som de allerede solgte i ESSBOX System, oplevede de en salgsvækst på mere end 50 %. Den mindste stigning, vi har set, er 10 %. Med den statistik i ryggen tør vi roligt påstå, at et partnerskab med os med garanti er en god forretning.

EN SELVDREVET SALGSMASKINE ESSBOX

System genererer et stadigt salgsflow med begrænset arbejde for dig som forhandler.

 • For det første: Da ESSBOX gør brugernes arbejdsdage så meget mere effektive, udvikler de hurtigt en stærk loyalitet. De vender tilbage igen og igen for at købe mere.
 • For det andet rationaliserer ESSBOX-detailhandelskoncept salgspersonalets tid. Velorganiserede display og informative etiketter på produkter og hylder hjælper kunderne med selv at tage den rigtige købsbeslutning, hvilket frigiver tid til at tage sig af de kunder, der virkelig har brug for hjælp.
 • For det tredje er systemet meget nemt at implementere. Løsningerne i butikken er fuldt skalerbare. Fra enkle display til flere eksponeringer, omhyggeligt planlagt i vores Space Management-program.

Det er ikke et engangssalg, der genererer de vigtigste indtægter, men derimod de regelmæssige køb der opstår, ved at brugeren virkelig indser de unikke fordele ved ESSBOX-systemet. Baseret på forskning af ESSVE’s hjemmemarked i 2016 genererer en gennemsnitlig ESSBOX-bruger et befæstningssalg på 1.000 euro om året!

DERFOR HAR VI SUCCES

ESSVE forstår moderne detailhandel. Vi sidder inde med unik viden om jeres kunder, og vi ved, hvilke spørgsmål produkterne skal besvare allerede på hylden, hvor hovedparten af alle købsbeslutninger tages. Denne viden deler vi med vores forhandlere via vores egenudviklede salgsstøtteprogram, der fokuserer på at optimere både kategoriplads og produktsammensætning. Vi giver ikke op, før vi opnår fuldt vækstpotentiale.

VORES BUTIKSKONCEPT

Vores erfaring fra at drive virksomhed i ti lande har lært os, at business er lokal. Vi lytter og lærer for at kunne give dig den støtte og den uddannelse, du har brug for til at tilpasse produktsammensætningen til dit markeds specifikke behov. Vi ved, hvilke værktøjer der skal bruges, for at du som forhandler kan overleve i en hård konkurrence. Vores butikskoncept er let at implementere. Vores lanceringspakke giver direkte salg, leveringen er hurtig og pålidelig, og efter lanceringen fortsætter vi vores tætte samarbejde med at skabe aktiviteter for at øge salg, marginal og resultat yderligere.

DU FÅR:

 • Vores egne butiksindrettere kommer ud og opbygger en ny ESSVE-afdeling i butikken.

 • Topskilte, forkants lister, segmenteringsskilte og købe-guider, der navigerer kunden i den rigtige retning.

 • Lanceringsmateriale og salgsfremmende indsatser i butikken.

 • Bredt udvalg af instruktionsfilm og professionelle guider.

 • Stort udvalg af specialeksponeringer der virkelig ses!

 • Teknisk support kun for erhvervsfolk
   

KONTAKTE SALGSKONSULENT