Services

Vi på ESSVE er mere end en produktleverandør, vi er en aktiv partner til de professionelle. Vi arbejder målrettet på at effektivisere og lette jeres arbejdsdag med produkter og tjenester der sparer værdifuld tid, penge og øger sikkerheden omkring jeres projekt.

ESSCON – GØR BYGGEPLADSEN MERE EFFEKTIV

Turen til byggemarkedet efter skruer og beslag koster dyrt i mandetimer og sætter arbejdet på byggepladsen i stå. Selv om befæstigelse i gennemsnit kun står får 2-3 procent af de samlede omkostninger ved byggeprojekter, så tegner de sig for helt op til 60 procent af anskaffelsestiden. Ved at have alle befæstigelsesprodukter tilgængelige direkte på byggepladsen, øges effektiviteten og produktiviteten. ESSCON bestilles og leveres klar til brug igennem dit lokale og professionelle byggemarked. Sammen med din kontaktperson i byggemarkedet, aftaler I præcis hvilke produkter containeren skal indeholde til de pågældende byggefaser.

Læs mere og bestil


TRÆKPRØVE - DIREKTE PÅ BYGGEPLADSEN

Selv hvis du vælger den rigtige type befæstelse og udfører installation korrekt, kan holdbarheden variere afhængigt af det materiale du arbejder i. Hos ESSVE udfører vi gratis udtrækstest, så du kan få afklaret styrkeforholdene på dit aktuelle byggeri, og sikret en korrekt montage.

Bestil en trækprøve


TEKNISK RÅDGIVNING

Hvis du ikke vælger det rigtige produkt, kan det give store problemer med konstruktionens holdbarhed og sikkerhed. For at du kan være sikker på, at du altid vælger den rigtige løsning, kommer ESSVE gerne ud til dig på byggepladsen og rådgiver.
 

Peter Rasmussen

+45 51 41 06 79

peter.rasmussen@essve.com

eller Kundeservice

+45 51 81 06 83