Campaign image

ET UNIKT SYSTEM PÅ DET DANSKE MARKED

Hidden Decking System (HDS) gør det muligt for professionelle håndværkere at tilbyde deres kunder, eksklusive terrasse- og træbeklædningsløsninger uden synlige skruer - uden, at det behøver koste en formue.

Med HDS monteres terrasseskruen i siden af brættet og giver derved en skjult montage. Terrassen får et luksuriøst og minimalistisk touch, som er svært at opnå med den traditionelle montering af terrasseskruer. Ved montering i brættets sider, undgås også sprækker og splintrer, der ellers nemt opstår ved montering med almindelige terrasseskruer. HDS er et komplet system der består af monteringsværktøj, terrasseskruer og bits.

• Komplet system med monteringsværktøj, bits og terrasseskruer
• Ingen sprækker
• Med rustfrie skruer, kan skjult montering laves selv i krævende miljøer


Campaign image

ALT DU HAR BRUG FOR, HVIS DU VIL SKABE DANMARKS SMUKKESTE TERRASSE

Monteringsværktøj og specialbits til ESSVE HDS kommer i to størrelser alt efter, hvilken bredde brædderne har: 85 til 110 mm og 110-150 mm. Skruen til ESSVE HDS er en specialudviklet terrasseskrue.

Skruen fås i rustfri A4 og rustfri A2 stål og dens pileformede spids minimerer risikoen for sprækker samtidig med at den reducerer iskruningsmomentet.

Du kan nemt tilpasse HDS produkterne til vores ESSBOX System. Du skaber din HDS kuffert, ved at selv tilskære skumindlæg til ESSBOX kufferten, så de passer til de produkter du vil have i din HDS kuffert.